تبلیغات شما اینجا قیمت سرور پرینتر اچ پی راهنمای خرید ویدئو پروژکتور اچ پی سرور سرور اچ پی سوئیچ شبکه سیسکو سوئیچ سیسکو یو پی اس فاراتل دوربین مداربسته سامسونگ دوربین مداربسته هایک ویژن دوربین مداربسته داهوا قیمت موبایل قیمت انواع گوشی قیمت گوشی پایین ترین قیمت گوشی بهترین گوشی برای موزیک بهترین گوشی برای سلفی بهترین گوشی برای بازی راهنمای خرید تلویزیون راهنمای خرید موبایل راهنمای خرید گوشی قیمت انواع تبلت قیمت تبلت لپ تاپ قیمت قیمت لپ تاپ قیمت لپ تاپ ایسوس سری x قیمت لپ تاپ ایسوس سری N قیمت لپ تاپ ایسوس سری v قیمت لپ تاپ ایسوس سری U قیمت لپ تاپ ایسوس سری K555 تور آنتالیا چت باران ربات اینستاگرام دیجیتال مارکتینگ مرکز خیریه - صندوق خیریه طراحی سایت
بستن تبلیغات [X]
مهندسی کشاورزی

فروشگاه فایل مارکت بیست
پيوندهای روزانه
پاورپوینت بررسی آناتومی آوندها و بافتهای گیاهی

پاورپوینت بررسی آناتومی آوندها و بافتهای گیاهی در 30 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx

دانلود پاورپوینت بررسی آناتومی آوندها و بافتهای گیاهی

پاورپوینت آناتومی آوندها و بافتهای گیاهی
دانلود پاورپوینت آناتومی آوندها و بافتهای گیاهی
دانلود بررسی پاورپوینت آناتومی آوندها و بافتهای گیاهی
بررسی آناتومی آوندها و بافتهای گیاهی
پاورپوینت بافتهای گیاهی
بافتهای گیاهی
 آوندهای  گیاهی
دسته بندی مهندسی کشاورزی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 193 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 30

پاورپوینت بررسی آناتومی آوندها و بافتهای گیاهی در 30 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx


انواع بافتهای گیاهی

بافت مریستم


این بافت ، بافت فوق‌العاده مهمی است چون منشا کلیه بافتها و ساختمانهای گیاهی است. بافت مریستم بافت نسبتا پیچیده‌ای است که در اندامهای مختلف به صور گوناگون یافت می‌شود و در هر مکان از خصوصیات ویژه‌ای برخوردار است. اگر چه فعالیت مهم سلولهای بافت مریستم تقسیم و تکثیر سلولی است ولی در موقعیتهای مختلف و اندامهای مختلف ، شکل و وضعیت متفاوتی را به خود می‌گیرند و عهده‌دار تشکیل اندامها و بافتهای خاصی می‌باشند.
بنابراین ، سلولهای مریستمی در جایگاههای مختلف از نظر فیزیولوژیکی و طرز تقسیم ، کاملا اختصاصی عمل می‌کنند. سلولهای بافت مریستم عموما فاقد واکوئل می‌باشند و گاه واکوئلهای ریزی دارند. دیواره سلولی نازک و فعالیت پرتوپلاسمی شدیدی داشته و قدرت تقسیم فوق العاده‌ای در آنها وجود دارد. بطوری که یک سلول مریستمی ممکن است قدرت تقسیم خود را هزاران سال حفظ کند.

دانلود پاورپوینت بررسی آناتومی آوندها و بافتهای گیاهی

موضوعات مرتبط : مهندسی کشاورزی ،
[ چهارشنبه 19 آبان 1395 ] [ 16:54 ] [ ابراهیم بسیج ] [3 بازدید]
پاورپوینت تغییرات ساقه بر حسب شرایط محیطی

پاورپوینت تغییرات ساقه بر حسب شرایط محیطی در 23 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

دانلود پاورپوینت تغییرات ساقه بر حسب شرایط محیطی

تغییرات ساقه بر حسب شرایط محیطی 
تغییرات ساقه 
 شرایط محیطی 
پاورپوینت تغییرات ساقه بر حسب شرایط محیطی 
تحقیق تغییرات ساقه بر حسب شرایط محیطی 
بررسی تغییرات ساقه بر حسب شرایط محیطی 
مقاله تغییرات ساقه 
دانلود پاورپوینت تغییرات ساقه بر حسب شرایط محیطی 
ساقه
دسته بندی مهندسی کشاورزی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 479 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 23

پاورپوینت تغییرات ساقه بر حسب شرایط محیطی در 23 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


تغییرات ساقه بر حسب شرایط محیطی


—1-بر حسب شرایط آب و هوائی (کلیماتیک):

مناطق معتدل: ارتفاع کم و قطر زیاد

نواحی حاره : ارتفاع زیاد و ساقه بدون انشعاب

نواحی خشک: ارتفاع کم و قطر زیاد و رشد ریشه زیاد – به صورت بوته و کمتر به صورت درختچه

نواحی مرطوب: مخالف گیاهان مناطق خشک – نمو زیاد — — — — — — — —


—2-بر حسب شرایط ادافیک (edaphiqucs):


شرایط ادافیک: جنس خاک –ارتفاع محل –جهت تابش نور- ارتفاع از سطح دریا-جنس خاک

الف- گیاهان مناطق کوهستانی

ارتفاع گیاه کم –به دلیل کم بودن حرارت و فشار هوا اختلال در تغذیه گیاه و نمو کم ساقه

ب- گیاهان مناطق استپی

گیاهان کوتاه و عاری از برگ و شور پسند — —



ساختمان اولیه ساقه

—1- اپیدرم (بشره) —2- پوست —3- استوانه مرکزی — — — —

— — — —


—1- اپیدرم (بشره)

یک طبقه سلول مسطح فاقد کلروفیل

-دارای روزنه(انجام تبادلات گازی) - - جدار خارجی ضخیم که کوتیکول یا پوستک نام دارد.حفظ ساقه از تغییرات محیطی -گاهی دارای موهای یک یا چند سلولی و موهای ترشحی — — — —

ساختمان اولیه ساقه در گیاهان دو لپه ای

—2- پوست( (cortex
الف-پوست خارجی —زیر اپیدرم-یک لایه سلولهای چند وجهی- فاقد مئا و مجاری هوائی -دارای کلروفیل - اغلب دارای بافت مقاوم جهت قائم نگهداشتن ساقه
(بافت کلانشیم- تیره نعنا به علت ایجاد یک حلقه مسدود از این بافت قابلیت ارتجاعی دارد –در کنف و کتان استفاده در صنعت —ب- پوست داخلی —زیر پوست خارجی و سلولهای چند وجهی و بی نظم — —پ- آندودرم —استوانه مرکزی را احاطه می کند. مانند آندودرم ریشه متمایز و مشخص نیست. —


دانلود پاورپوینت تغییرات ساقه بر حسب شرایط محیطی

موضوعات مرتبط : مهندسی کشاورزی ،
[ يکشنبه 9 آبان 1395 ] [ 20:05 ] [ ابراهیم بسیج ] [3 بازدید]
پاورپوینت تغییرات ساقه بر حسب شرایط محیطی

پاورپوینت تغییرات ساقه بر حسب شرایط محیطی در 23 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

دانلود پاورپوینت تغییرات ساقه بر حسب شرایط محیطی

تغییرات ساقه بر حسب شرایط محیطی 
تغییرات ساقه 
 شرایط محیطی 
پاورپوینت تغییرات ساقه بر حسب شرایط محیطی 
تحقیق تغییرات ساقه بر حسب شرایط محیطی 
بررسی تغییرات ساقه بر حسب شرایط محیطی 
مقاله تغییرات ساقه 
دانلود پاورپوینت تغییرات ساقه بر حسب شرایط محیطی 
ساقه
دسته بندی مهندسی کشاورزی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 479 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 23

پاورپوینت تغییرات ساقه بر حسب شرایط محیطی در 23 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


تغییرات ساقه بر حسب شرایط محیطی


—1-بر حسب شرایط آب و هوائی (کلیماتیک):

مناطق معتدل: ارتفاع کم و قطر زیاد

نواحی حاره : ارتفاع زیاد و ساقه بدون انشعاب

نواحی خشک: ارتفاع کم و قطر زیاد و رشد ریشه زیاد – به صورت بوته و کمتر به صورت درختچه

نواحی مرطوب: مخالف گیاهان مناطق خشک – نمو زیاد — — — — — — — —


—2-بر حسب شرایط ادافیک (edaphiqucs):


شرایط ادافیک: جنس خاک –ارتفاع محل –جهت تابش نور- ارتفاع از سطح دریا-جنس خاک

الف- گیاهان مناطق کوهستانی

ارتفاع گیاه کم –به دلیل کم بودن حرارت و فشار هوا اختلال در تغذیه گیاه و نمو کم ساقه

ب- گیاهان مناطق استپی

گیاهان کوتاه و عاری از برگ و شور پسند — —



ساختمان اولیه ساقه

—1- اپیدرم (بشره) —2- پوست —3- استوانه مرکزی — — — —

— — — —


—1- اپیدرم (بشره)

یک طبقه سلول مسطح فاقد کلروفیل

-دارای روزنه(انجام تبادلات گازی) - - جدار خارجی ضخیم که کوتیکول یا پوستک نام دارد.حفظ ساقه از تغییرات محیطی -گاهی دارای موهای یک یا چند سلولی و موهای ترشحی — — — —

ساختمان اولیه ساقه در گیاهان دو لپه ای

—2- پوست( (cortex
الف-پوست خارجی —زیر اپیدرم-یک لایه سلولهای چند وجهی- فاقد مئا و مجاری هوائی -دارای کلروفیل - اغلب دارای بافت مقاوم جهت قائم نگهداشتن ساقه
(بافت کلانشیم- تیره نعنا به علت ایجاد یک حلقه مسدود از این بافت قابلیت ارتجاعی دارد –در کنف و کتان استفاده در صنعت —ب- پوست داخلی —زیر پوست خارجی و سلولهای چند وجهی و بی نظم — —پ- آندودرم —استوانه مرکزی را احاطه می کند. مانند آندودرم ریشه متمایز و مشخص نیست. —


دانلود پاورپوینت تغییرات ساقه بر حسب شرایط محیطی

موضوعات مرتبط : مهندسی کشاورزی ،
[ يکشنبه 9 آبان 1395 ] [ 20:04 ] [ ابراهیم بسیج ] [3 بازدید]
پاورپوینت بررسی تخمیر فراورده های حیوانی

پاورپوینت تخمیر فراورده های حیوانی در 62اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

دانلود پاورپوینت بررسی تخمیر فراورده های حیوانی

تخمیر فراورده های حیوانی
پاورپوینت  تخمیر فراورده های حیوانی
تخمیر 
 فراورده های حیوانی
بررسی تخمیر فراورده ها
تحقیق فراورده های حیوانی
مهندسی صنایع غذایی
فرآورده
دسته بندی مهندسی کشاورزی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 136 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 62

پاورپوینت تخمیر فراورده های حیوانی در 62اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


تخمیر فراورده های حیوانی


•مهمترین فراورده های تخمیر شده حیوانی عبارتند از: فراورده های تخمیر شده شیر، فراورده های تخمیر شده گوشت و فراورده های دریایی تخمیر شده كه به ترتیب در زیر از دیدگاه تخمیری مورد بحث و بررسی قرار می گیرند. •3-1 فراورده های تخمیر شده شیر •همان طوری كه نام این گروه از فراورده ها نشان می دهد ماده اولیه تولید آنها شیر است، كه ممكن است به صورت طبیعی و یا پس از تغلیظ نسبی، مورد استفاده قرار گیرد. تخمیر اصلی این فراورده ها تخمیر لاكتیك است كه باعث انعقاد شیر می گردد. •فراورده های تخمیر شده شیر را به طور معمول به دو گروه تقسیم می كنند: شیرهای تخمیر شده و پنیرهای تخمیر شده هر گروه به طور جداگانه مورد بررسی قرار می گیرد. در تولید پنیرهای تخمیر شده به طور معمول بخشی از آب و تركیبات شیر پس از انعقاد حذف می شود.


شیرهای تخمیر شده


•تاریخچه شیرهای تخمیر شده بسیار قدیمی است. منشأ اصلی آنها را آسیای مركزی می دانند. ولی به طور مطمئن هر جا كه دامداری بوده این فراورده ها هم كم و بیش تولید می شده اند. مهم ترین شبرهای تخمیر شده شناخته شده عبارتند از: ماست، دوغ كره كشت شده، دوغ بلغاری، شیر اسیدوفیل، كفیر، كومیس، اسكایر و تیت. فراورده های دیگری من و بیش مشابه فراورده های مذكور، و یا به طور كامل مشابه آنها، ولی با نام های دیگری، در كشورهای مختلف نیز تولید و مصرف می گردند. جدول 3-1 مجموعه كامل تری از شیرهای تخمیر شده را خلاصه می نماید.


•برخی از متخصصان، شیرهای تخمیر شده را بر اساس درجه حرارت تخمیر، یا به بیان دیگر، حرارت بهینه مایه های میكروبی مورد استفاده در تولید آنها، به دو گروه تقسیم می كنند •

. فراورده های تخمیرهای گرمادوست وفراورده های تخمیرهای میاندوست حرارتی.


•شیرهای تخمیر شده ای كه با تخمیرهای گرمادوست تولید می شوند:


اصطلاح «گرمادوست» در اینجا در مورد تخمیرها ویا مایه هایی كه برده می شود كه حرارت بهینه آنها بین 37 تا 45 درجه سانتی گراد است و میكروب هایی كه در این تخمیرها یا مایه های آنها وجود دارند، به طور معمول، گونه های مختلف جنس های لاكتوباسیلوس و استرپتوكوكوس هستند. مهمترین فراورده این گروه، ماست است


ماست:


•ماست بیش از سایر شیرهای تخمیر شده در جهان تولیدو مصرف می شود. به همین دلیل بیش از سایر شیرهای تخمیر شده مطالعه و شناخته شده است.

انواع مختلف ماست هایی كه در كشورهای مختلف تولید می شوند بر اساس ضوابط استاندارد مربوطه (از شیر كامل، كم چربی یا چربی گرفته)، روش تولید ) با لخته یكپارچه و یا هم زده)، عطر و طعن (ماست طبیعی، ماست میوه یا اسانس دار) و عملیاتی كه پس از انعقاد روی آنها انجام می شود (فرایندهای حرارتی، انجماد، خشك یا تغلیظ كردن) به گروه ه های مختلفی تقسیم می كنند و لی در اینجا هدف بررسی ویژگی های میكروبی و همچنین ویژگی هایی است كه با مسائل میكروبی این فراورده ارتباط پیدا می كنند


•یكی از ویژگی های مهم ماست استفاده از دو نوع باكتری لاكتیك، یعنی استرپتوكوكوس – ترموفیلوس (با نام جدید استرپتوكوكوس – سالیواریوس زیر گونه ترموفیلوس. چاپ نهم برگزمانوآل)، و اكتوباسیلوس – بولگاریكوس(با نام جدید لاكتوباسیلوس – دلبروكی ئی زیر گونه بولگارریكوس، چاپ نهم برگزمانوآل) در تولید آن است. •مقررات استاندارد برخی از كشورها تعداد باكتری های لاكتیك را در پایان فرایند تولید مشخص می نماید.چنانچه بر اساس مقررات كشور فرانسه، تعداد این باكتری ها در پایان فرایند باید حداقل 10 یاخته در گرم باشد.

دانلود پاورپوینت بررسی تخمیر فراورده های حیوانی

موضوعات مرتبط : مهندسی کشاورزی ،
[ يکشنبه 9 آبان 1395 ] [ 20:03 ] [ ابراهیم بسیج ] [3 بازدید]
پاورپوینت بررسی تخمیر و مخمر و کاربرد آنها در صنایع غذایی

پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد آنها در صنایع غذایی) در 38 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

دانلود پاورپوینت بررسی تخمیر و مخمر و کاربرد آنها در صنایع غذایی

تخمیر و مخمر 
کاربرد آنها در صنایع غذایی
پاورپوینت  تخمیر و مخمر (کاربرد آنها در صنایع غذایی)
بررسی تخمیر و مخمر 
تحقیق تخمیر و مخمر 
مقاله کاربرد آنها در صنایع غذایی
دانلود تخمیر 
مهندسی صنایع
دسته بندی مهندسی کشاورزی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 1035 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 38

پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد آنها در صنایع غذایی) در 38 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مخمرها


¨مخمرها قارچ هایی هستند كه در تمام طول چرخه ای رویشی خود و یا در بخشی از آن تك یاخته ای می باشند. از نظر طبقه بندی ، بیش از 60 جنس و 500 گونه مخمر تاكنون شناسایی شده است . ¨اندازه سلول مخمرها بزرگتر از باكتری ها و كوچك تر از كپك بوده وبه شكل های تخم مرغی ، باریك و بلند ، بیضوی و یا كروی مشاهده می شوند . ¨اكثر مخمرهای مهم در مواد غذایی از طریق جوانه زدن و تقسیم دوتایی تكثیر می یابند . مخمرها در دامنه وسیعی از PH اسیدی (5/8-5/1) و غلظت تا حدود %18 اتانل قادر به رشداند . ¨رنگ های زیادی از قبیل كرمی ، صورتی تا قرمز به وسیله مخمرها تولید می شود .

دانلود پاورپوینت بررسی تخمیر و مخمر و کاربرد آنها در صنایع غذایی

موضوعات مرتبط : مهندسی کشاورزی ،
[ يکشنبه 9 آبان 1395 ] [ 20:02 ] [ ابراهیم بسیج ] [3 بازدید]
پاورپوینت تخمین پارامترهای ژنتیکی تولید چربی شیر با استفاده از مدل روزآزمون در گاوهای هلشتاین استان های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی

پاورپوینت تخمین پارامترهای ژنتیکی تولید چربی شیر با استفاده از مدل روزآزمون در گاوهای هلشتاین استان های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی در 52اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

دانلود پاورپوینت تخمین پارامترهای ژنتیکی تولید چربی شیر با استفاده از مدل روزآزمون در گاوهای هلشتاین استان های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی

تخمین پارامترهای ژنتیکی تولید چربی شیر با استفاده از مدل روزآزمون در گاوهای هلشتاین استان های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی
 گاوهای هلشتاین استان های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی
پارامترهای ژنتیکی تولید چربی شیر با استفاده از مدل
استان های خراسان رضوی
تحقیق  چربی شیر با استفاده از مدل روزآزمون
شیر
دسته بندی مهندسی کشاورزی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 292 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 52

پاورپوینت تخمین پارامترهای ژنتیکی تولید چربی شیر با استفاده از مدل روزآزمون در گاوهای هلشتاین استان های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی در 52اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مقدمه


هیچ یک از دام های اهلی شاید به اندازه گاو در دنیا گسترش پیدا ننموده است به طوری که این حیوان درمناطقی با اقلیم های کاملاً متفاوت از یکدیگر و با شرایط اقتصادی مختلف پرورش داده می شود.

در بین تمام حیوانات مزرعه ای بعد از طیور اصلاح عملکرد گاوهای شیری بیش از همه مورد توجه قرارگرفته است.

یکی از دلایل این مسأله آن است که تولید در گاوهای شیری از طریق توزین شیر تولیدی و تعیین چربی آن به فواصل معینی در طول دوره شیردهی، به سادگی و با دقت قابل اندازه گیری است. دلیل دیگر آن است که نیازهای مصرف کننده از نظر کیفیت محصول لبنی کاملاً مشخص بوده و نیازی به تجدید نظر و تغییر در اهداف انتخاب طی گذشت سال ها نبوده است.


در حال حاضرمیزان وراثت پذیری چربی شیر از حد متوسط به بالاست به طوری که به وسیله انتخاب بر اساس فنوتیپ فرد می توان این صفت را بهبود بخشید.

انتخاب، مهم ترین ابزار برای تغییر وفور ژن های تولید کننده صفات کمی در راستای هدف تعیین شده می باشد.افراد انتخاب شده با هم جفت گیری کرده و نسل بعد را به وجود می آورند و بدین ترتیب ژن های مطلوب از نسلی به نسل دیگر منتقل می شوند. qبرای این که فرآیند سریع تر و موفق تر انجام گیرد لازم است ارزیابی ژنتیکی دقیقی از افراد جامعه به عمل آید.


برای ارزیابی ژنتیکی دام ها به طور صحیح و دقیق باید عوامل محیطی تأثیرگذار بر روی صفت مورد نظر شناسایی و سهم آنها در بروز اختلافات تعیین شود. همچنین باید از مدل هایی استفاده شود که تفاوت های بین افراد را به نحو مطلوب تر توجیه نماید.

استفاده از مدل های روزآزمون برای صفاتی که در طول دوره ای مشخص چند بار رکوردبرداری می شوند (از قبیل تولید شیر، تولید چربی شیر و …) مؤثر واقع می گردد.


بررسی منابع


عوامل محیطی مؤثر بر شیر و چربی آن qاز عومل مؤثر بر روی تولید شیر و چربی شیر می توان موارد ذیل را نام برد:

نژاد، طول دوره شیردهی، روزهای شیردهی، گله، دفعات دوشش در روز، سال وفصل زایش، آبستنی، وزن بدن، فحلی، جنس گوساله، تغذیه، دمای محیط، سن اولین زایمان، مرحله شیردهی، سن زایش، تعداد روزهای خشكی، فعالیت و مدیریت تولیدمثل.

مدل روزآزمون


در یک برنامه داده برداری که در سطح ملی یا منطقه ای انجام می شود مأمورین مربوطه در هر ماه یک نوبت به گاوداری ها مراجعه و تولید شیر هر حیوان را در دو یا سه نوبت دوشش در فرمهای مخصوص ثبت می نمایند. این مقدار شیر و چربی شیر که به عنوان مقدار تولید حیوان در روز داده برداری محسوب می شود اصطلاحاً تولید روزآزمون نامیده می شود .

دانلود پاورپوینت تخمین پارامترهای ژنتیکی تولید چربی شیر با استفاده از مدل روزآزمون در گاوهای هلشتاین استان های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی

موضوعات مرتبط : مهندسی کشاورزی ،
[ يکشنبه 9 آبان 1395 ] [ 19:58 ] [ ابراهیم بسیج ] [3 بازدید]
پاورپوینت بررسی سیستم اطلاعات جغرافیایی GIS (درس اکولوژی)

پاورپوینت بررسی سیستم اطلاعات جغرافیایی GIS (درس اکولوژی) در 33اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

دانلود پاورپوینت بررسی سیستم اطلاعات جغرافیایی GIS (درس اکولوژی)

بررسی سیستم اطلاعات جغرافیایی GIS (درس اکولوژی)
درس اکولوژی
سیستم اطلاعات جغرافیایی 
اطلاعات جغرافیایی GIS 
اکولوژی
تحقیق سیستم اطلاعات جغرافیایی 
مقاله جغرافیایی 
دانلود پاورپوینت  سیستم اطلاعات جغرافیایی GIS 
مهندسی کشاورزی
دسته بندی مهندسی کشاورزی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 900 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 33

پاورپوینت بررسی سیستم اطلاعات جغرافیایی GIS (درس اکولوژی) در 33اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


چکیده :


پیچیدگی، تنوع وحجم انبوه اطلاعات جغرافیایی ازیك سو و توانایی‌های رایانه درعرصه اطلاعات ازسوی

دیگر، فلسفه وجودی سیستم‌‌های اطلاعات جغرافیایی(جی‌آی‌اس) را تبیین می‌كند.

ازآنجاكه بخش عمده اطلاعات علوم زمین موجود در پایگاه‌های مركز اطلاعات و مدارك علمی ایران، شامل اطلاعات

مكانی وتشریحی است، مناسب ورود به سیستم‌های اطلاعات جغرافیایی می‌باشد و می‌توان این اطلاعات را آماده استفاده

در این سیستم‌ها نمود. پژوهش حاضر با این دیدگاه و با هدف بررسی كاربرد جی‌آی‌اس درساماندهی مدارك علوم زمین

موجود در مركز انجام شده است. در راستای رسیدن به این هدف، پس ازگردآوری كلیه اطلاعات توصیفی ومكان

موردنیازمرتبط باعلوم زمین از پایگاه‌های مركز،كار تفكیك،كنترل، دسته‌بندی وكدگذاری آن‌ها برای ورود به سیستم

اطلاعات جغرافیایی انجام شد.


به منظور ایجاد پایگاهی از اطلاعات فوق، با مجموعه داده‌ها، لایه‌های اطلاعاتی مربوطه تشكیل شد و به منظور نمایش

، تشریح وانجام تحلیل‌های لازم بر روی داده‌ها، مورد استفاده واقع گردید.

بدین وسیله علاوه بر دسترسی صحیح و سریع به داده‌های مورد نیاز در یك حجم وسیع، امكان ارائه و به تصویركشیدن

اطلاعات مكانی و موضوعی در قالب نقشه، جدول و نمودار، ویرایش و بهنگام نمودن داده‌ها ونیز امكان استفاده

از داده‌های موجود در جهت اهداف مختلف و براساس نیازهای گوناگون كاربران فراهم می‌گردد.

همچنین زمینه‌ای برای شناساندن و معرفی قابلیت‌ها و پتانسیل‌های متعدد و در عین حال، تشخیص خلأ‌های مطالعاتی

مناطق مختلفجغرافیایی ایجاد خواهد شد.

نهایتاً به‌منظور تعمیم كاربرد این سیستم در ارتباط با دیگر اطلاعات موجود در پایگاه‌های مركز

(كه به نحوی با موقعیت مكانی در ارتباط‌اند)، مدلی از فرایند انجام این طرح ارائه شده است.


مقدمه :


(جی‌آی‌اس) یك سیستم اطلاعاتی است كه پردازش آن بر روی اطلاعات مكان مرجع یا اطلاعات جغرافیایی است و به كسب اطلاعات در رابطه با پدیده‌هایی می‌پردازد كه به‌نحوی با موقعیت مكانی در ارتباط‌اند. به‌كارگیری این ابزار با امكان استفاده در شبكه‌های اطلاع‌رسانی جهانی، یكی از زمینه‌های مناسب و مساعد در جهت معرفی توان‌ها و استعدادهای كشور در سطح جهانی است.گسترش روزافزون شبكه كاربران این سیستم‌ها از جمله نكات اساسی است كه می تواند به قابلیت‌ها و توانایی‌های این سیستم بیفزاید.


در حال حاضر از این سیستم‌ها بسته به نیازهای هر منطقه یا كشور در بخش‌های مختلف (مانند مطالعات زیست‌محیطی، برنامه‌ریزی شهری و شهرداری، خدمات ایمنی شهری، مدیریت حمل و نقل و ترافیك شهری، تهیه نقشه‌های پایه، مدیریت كاربری اراضی، خدمات بانكی، خدمات پستی، مطالعات جمعیتی و مدیریت تأسیسات شهری مثل برق، آب،گاز، و..) استفاده می‌شود و با گذشت زمان و توسعه سیستم‌ها، كاربرد جی‌آی‌اس به كلیه بخش‌های مرتبط با زمین گسترش یافته است.
مطالعه حاضر نیز با در نظرگرفتن مسائل فوق درصدد است ضمن معرفی بخشی از توان‌ها و مزایای این سیستم در دسترسی سریع به اطلاعات، تحلیل اطلاعات به طور یكجا و با هم، بهنگام‌سازی، دقت و سرعت بالای عمل، و ....، كاربرد و نحوه استفاده از آن را در ارتباط با مجموعه اطلاعات علوم زمین موجود در پایگاه‌های اطلاعاتی مركز اطلاعات و مدارك علمی ایران مورد بررسی قرار دهد و ارزیابی نماید.


دانلود پاورپوینت بررسی سیستم اطلاعات جغرافیایی GIS (درس اکولوژی)

موضوعات مرتبط : مهندسی کشاورزی ،
[ يکشنبه 9 آبان 1395 ] [ 19:32 ] [ ابراهیم بسیج ] [3 بازدید]
پاورپوینت بررسی حشره شناسی كشاورزی

پاورپوینت بررسی حشره شناسی كشاورزی در 10اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

دانلود پاورپوینت بررسی حشره شناسی كشاورزی

حشره شناسی كشاورزی
پاورپوینت حشره شناسی 
بررسی حشره شناسی 
پاورپوینت حشره شناسی كشاورزی
تحقیق حشره شناسی كشاورزی
مقاله حشره شناسی 
حشره شناسی 
دانلود پاورپوینت حشره شناسی 
حشره
دسته بندی مهندسی کشاورزی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 68 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 10

پاورپوینت حشره شناسی كشاورزی در 10اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


حشره شناسی كشاورزی


¢حشرات در حدود ۳۵۰ میلیون سال در روی كره زمین زندگی می كردهاند و پرجمعیت ترین حیوانات زمین زی هستند . آنها تقریبا‌ً در تمام نقاط دنیا به غیر از دریاهای آزاد و بعضی از قسمتهای قطب زندگی می كنند. ¢


حشرات و اهمیت آنها


¢علم حشره شناسی كه به آن Entomology گفته می شود یكی از شاخه های علوم بیولوژی است.حشرات در حدود ۳۵۰ میلیون سال در روی كره زمین زندگی می كردهاند و پرجمعیت ترین حیوانات زمین زی هستند . آنها تقریبا‌ً در تمام نقاط دنیا به غیر از دریاهای آزاد و بعضی از قسمتهای قطب زندگی می كنند. تا كنون نزدیك به یك میلیون گونه حشره شناخته شده و نامگذاری شده اند و شاید متجاوز از همین رقم هنوز ناشناخته باقی مانده اند. ¢


بعضی از علل پایداری حشرات عبارتند از:


¢۱- قدمت:

Precedence ¢۲- اندازه:

Size ¢۳- فراوانی:

Abandance ¢۴- قدرت سازش

Adaptation: ¢۵- استقامت

Persistence: ¢۶- داشتن اسكلت خارجی

Exoskeleton: ¢۷- بند بند بودن بدن

Segmentation: ¢۸- قدرت استحاله

Metamorphosis: ¢۹- قدرت پرواز و خاصیت گسترش Dispersion: ¢

معایب حشرات :


¢اول – حشرات باعث تخریب و خسارت انواع و اقسام گیاهان میگردند.

¢۱- جویدن قسمتی از اندام گیاهان مثل ریشه ‏، ساقه ، برگ و.. كه بیشتر در مورد لارو پروانه ها و سخت بالپوشان و حشرات اتفاق می افتد.

¢۲- با مكیدن شیره گیاهان

¢۳- با ایجاد سوراخ ، كانال ، حفره ، در داخل میوه ، تنه وسر شاخه درختان .

¢۴- ایجاد گال و انواع بد شكلی در گیاهان .

¢۵- از طریق تخم گذاری داخل شاخه و تنه گیاهان.

¢۶- استفاده از قسمتی از گیاهان برای ساختن لانه و پناهگاه.

¢۷- تزریق بزاق در داخل نسج گیاهی باعث ایجاد ناراحتی های فیزیولوژیك و بیماریهای توكسی كوژنیك می گردند.

¢۸- با انتقال عوامل بیماری زای گیاهی از گیاهان بیمر به گیاهان سالم .

¢۹- موجب ایجاد نژادهاو دورگه هائی در عوامل بیماری زا می گردند و در نتیجه مقاومت گیاهان میزبان را از بین می برند . ¢

دانلود پاورپوینت بررسی حشره شناسی كشاورزی

موضوعات مرتبط : مهندسی کشاورزی ،
[ چهارشنبه 28 مهر 1395 ] [ 16:28 ] [ ابراهیم بسیج ] [3 بازدید]
پاورپوینت بررسی خاک مسلح

پاورپوینت بررسی خاک مسلح در 35 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

دانلود پاورپوینت بررسی خاک مسلح

خاک مسلح 
تحقیق خاک مسلح 
پاورپوینت خاک مسلح 
 مسلح 
مقلاه خاک مسلح 
دانلود خاک مسلح 
بررسی خاک مسلح 
خاک
دسته بندی مهندسی کشاورزی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 548 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 35

پاورپوینت خاک مسلح در 35 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مقدمه


ابداع خاك مسلح توسط هانی ویدال در سال 1963 و گسترش سریع این فن جدید در پایان دهه 60 نقطه آغازی بود برای پیدایش سیستم‌های تسلیح خاك. خاك مسلح به ویژه در مورد سیستم‌های تسطیحی كه در آنها ضرورت استفاده از روش‌های نگهداری خاك در جاهایی كه تسطیح خاك به صورت متناوب باید انجام پذیرد و همچنین در جاهایی كه اثر متقابل خاك مسلح كننده در تمام طول مسلح كننده وجود دارد، كاربرد داشت. این سیستم‌ها توسط اشلوسر و همكاران تحت عنوان خاك مسلح نامگذاری شدند.

هانری ویدال، خاك مسلح را به عنوان نوع جدیدی از مصالح مركب درنظر گرفت و مفاهیم بسیار جالبی را در مورد خاك مسلح معرفی نمود كه امروزه كلیت، حقیقت و كارایی آنها در عمل به اثبات رسیده است. باید توجه داشت كه ویدال در اولین مقاله خود در سال 1996 نظریه جامعی درباره شیوه‌های مختلف ایجاد یك ماده چسبنده با استفاده از دانه‌های ناپیوسته و عناصر تسطیح ارائه نمود.

او ابتدا بافت مسلح كننده‌هایی متشكل از الیاف (بافته نشده، بافته شده و ...) را مورد بررسی قرار دارد و رفتار مصالح متعددی نظیر چوب، كاغذ رس، بتن و بالاخره مواد تشكیل دهنده بدن انسان را از طریق مجموعه مرتبطی از دانه‌ها و عناصر مسلح كننده‌ای كه به واسطه نیروهای اصطكاكی در تاثیر متقابل با یكدیگر قرار می‌گیرند، توضیح داد.


انواع پلیمرهایی كه به عنوان مسلح كننده به كار می‌روند


از آغاز ایجاد و توسعه خاك مسلح، تلاش‌های تجربی بسیاری جهت جایگزینی مسلح كننده‌های فلزی با مسلح كننده‌های پلیمری انجام گرفته است. در مقایسه با فلزات دامنه‌ ضرایب تغییر شكل و مقاومت كششی مواد پلیمری گسترده‌تر است. تاكنون از فرآورده‌های پلیمری زیر به عنوان مسلح كننده استفاده شده است:

ورقه‌هایی از پرده‌های زمینی

ورقه‌های زمین شبكه

نوارهای بافته‌ شده‌ای از پرده‌های زمینی

نوارهای الیافی پوشش دارد

نوارهای پلاستیكی صلب


به طور كلی مواد پلیمری تغییر شكل‌پذیرترند و نسبت به فلزات مقاومت كمتری دارند. گذشته از این، آنها از خود رفتار خزشی خاصی نشان می‌دهند. با وجود این، در هر سیستم حایل، می‌توان از مسلح كننده‌های پلیمری بر اساس تغییر رفتار شكل مجاز دیوار اسنفاده نمود.

كشسانی مسلح كننده‌ها به مقدار زیادی بر رفتار خاك مسلح تاثیر می‌گذارد. این موضوع توسط مك گاون و همكارانش در سال 1987 به طور كاملاً واضح نشان داده شده است. وی مسلح كننده‌های كشسان و غیركشسان را مورد بررسی قرار داده است. علاوه بر افزایش مقاومت، عمده‌ترین اثر مسلح كننده‌های كشسان، افزایش شكل‌پذیری خاك و كاهش یا حتی حذف نرم شدگی مشاهده شده در رفتار ماسه‌های متراكم است. برعكس، مسلح كننده‌های غیركشسان، اساساً مقاومت خاك و ضریب تغییر شكل‌پذیری را افزایش می‌دهند. لیكن آنها سبب می‌شوند كه ضریب تغییر شكل‌پذیری خاك، بسیار ترد و شكننده شود.


بر این اساس می‌توان موارد زیر را از یكدیگر متمایز ساخت:


تسلیح با مسلح كننده‌های ترجیحاً غیركشسان كه عمدتاً با خاك مسلح مشخص می‌شوند. در این روش، مسلح كننده‌ها عموماً خطی و فلزی هستند.

تسلیح